Tradicionalment, Raúl

Ja tenim representant Major per a l’exercici 2023. Com cada any, llevat dels anys de pandèmies i algun més, la demanà si alguna persona vol representar la comissió. Tradicionalment, anàvem a casa de les persones que havien insinuat ser-ho, tradicionalment demanaven als pares d’una xica jove, si volia ser Fallera Major.

Amb el pas de temps ja no anàvem a casa sinó el casal es convertia en la casa que tradicionalment la dona estava acompanyada de la seua família i, tradicionalment entrava la directiva amb les traques i la música del faller o música similarment valenciana. Tradicionalment, el president vestit d’obscur i amb corbata demanava si volia ser la nostra Fallera Major.

Així va ser, fins que en una revisió estatutària, en el Congrés Borruler celebrat el 21 d’octubre de 2018 modificarem el llenguatge sexista del text i, com a resultat d’este canvi, on ficava Fallera Major ara fica representant Major (faller o fallera). Així, una vegada aprovats els Estatuts qualsevol persona apuntada a esta comissió podria representar-nos.

Tradicionalment, Borrull Socors és valenta i decidida i, com comentaven, el passat 22 d’octubre, va sonar l’himne de la Regió de Múrcia i va entrar el president de la comissió, per demanar-li a Raúl Puerta si volia representar-nos en este exercici. I va dir sí, sí vol ser el nostre representant i sí vol fer-lo a la nostra comissió.

Raúl Puerta, nascut a Múrcia i amant de les falles, va ser faller de Guillem de Castro, Triador i Sant Pere Pasqual i, està censat en Borrull Socors des de 2020.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s