Torna la vida fallera a Borrull Socors en els premis Manolo Latorre 2022

  • La comissió torna a bolcar-se en l’organització del sopar i l’acte dels premis Latorre
  • Vicent Fayos rep el guardó a la trajectòria fallera 2022
  • Flors Lliso, amb el premi Cultura Valenciana i la família del recentment desaparegut Pere Maroto, completen el quadre d’honor de la nit

17.02.22 Altre any més, els fallers i les falleres de la comissió han treballat de valent per assegurar l’èxit d’esta edició dels premis Latorre, amb l’elaboració del sopar i una exquisida presentació i servei, gràcies també al patrocini de cerveses AMSTEL, bodegues ARRAEZ, Espolín, DiseÑarte i LLiso.

L’acte d’entrega dels premis, que ha tingut lloc al nou casal de Borrull Socors, ha estat conduït per Miguel Prim i Pilar Bernabé amb intervencions dels presents, com ara Rafa Mengó i Xelo Salavert, Manolo Mas, Pere Borrego, Amparo Gómez o Sebas Marín, entre altres. L’acte començava amb un mantenidor mantingut. En esta ocasió la Fallera Major de la comissió, Carmen Marín (sense T), va ser la que va exaltar al mantenidor de la Fallera Major de València, Carmen Martín (amb T) amb algunes de les mateixes paraules que va utilitzar Prim el dia de la Presentació.

El moment àlgid de la nit va arribar al desvetllar, per part del regidor Galiana, el nom del guardonat per la Trajectòria fallera; Vicent Fayos, que va ser secretari de Junta Central Fallera en l’època de Fèlix Crespo i un any amb Paco Lledó. Faller involucrat en Junta Central des de ben xicotet va tindre com a referent als malaurats Pere Maroto, Enrique Real i el propi Manolo Latorre. Vicentín, com era conegut en els inicis a Junta Central Fallera, va tancar l’acte amb unes paraules d’agraïment, abans de la foto de família.

En el transcurs de l’acte s’ha rebut un sentit i merescut homenatge a Pere Maroto amb l’assistència de la seua família que va brindar unes paraules d’agraïment als presents i a la comissió. Maroto va ser un dels elements clau de la Transició: el primer Secretari General procedent de la renovació democràtica dels ajuntaments, un dels elements clau en el tret d’eixida d’una nova època i el braç executor del regidor Enrique Real. Socialista i faller.

Per part de Flors Lliso va ser el seu gerent Gabriel Lliso Martín el que va agrair la comissió el guardó de Cultura Valenciana, representant a tot el col·lectiu de floristes com a part dels valors universals de la Declaració de Patrimoni.

L’acte ha estat retransmés en directe pel canal de YouTube de la comissió Borrull Socors  https://www.youtube.com/borrullsocors i, ara pots tornar a veure’l:

Vídeo de l’acte d’entrega dels premis Manolo Latorre 2022

Mira la relació de guardonats al llarg dels anys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s